Hoe te voorkomen dat berichten over hosts verschijnen

U kunt ervoor kiezen om alle hostberichten te onderdrukken die vanuit het systeemvak worden doorgegeven. Dit kan handig zijn wanneer u niet wilt dat de berichten de ervaringen van de eindgebruiker verstoren, zoals bijvoorbeeld bij een kiosk.

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Algemeen
    • Vanaf een client-apparaat, maak verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Algemeen
  2. Selecteer onder Uiterlijk de optie LogMeIn-kennisgevingen uitschakelen om alle hostberichten te onderdrukken die vanuit het systeemvak worden doorgegeven.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.