Hoe u voor extra beveiliging kunt zorgen met een persoonlijk wachtwoord

Gebruik een persoonlijk wachtwoord om een extra beveiligingslaag voor een host-computer te creëren.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Beveiliging
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Beveiliging
  2. Onder Persoonlijk wachtwoord voert u uw persoonlijke wachtwoord in, en herhaalt het ter bevestiging.
    Tip: Het Persoonlijk wachtwoord moet minimaal 6 en maximaal 15 tekens bevatten, en mag alleen bestaan uit de Latijnse letters A-Z, a-z; en de nummers 0-9.
  3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.
Wanneer u de volgende keer vanuit dit account met deze computer verbinding maakt, wordt gevraagd om een gedeelte van het persoonlijke wachtwoord op te geven voordat de toegang wordt vrijgegeven. Wanneer de juiste tekens zijn ingevoerd (bijvoorbeeld het eerste, vierde en zevende teken), wordt toegang verleend.
Voorbeeld dialoogvenster Persoonlijk wachtwoord voor password