Hoe u de compressie instelt voor gegevens die vanuit de host worden overgedragen

Kies de compressiegraad voor gegevens die tijdens de besturing op afstand vanuit de host worden overgedragen, met inbegrip van bestanden die de functie Bestandsbeheer gebruiken.

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Vanaf een client-apparaat, maak verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Kies onder Netwerk de juiste optie Compressie bestandsoverdracht
    Optie Beschrijving
    Adaptief Hiermee wordt de compressieverhouding dynamisch aangepast aan de hand van de beschikbare bandbreedte en CPU.
    Geen compressie Gegevens worden niet gecomprimeerd.
    Snel In vergelijking tot Beste gebruikt deze optie minder CPU van de host, maar meer bandbreedte. In tegenstelling tot Adaptief ligt het compressieniveau vast.
    Laag Beperkt het gebruik van bandbreedte en CPU tot een minimum.
    Normaal Een goede balans tussen efficiënte bestandscompressie en evenwichtig gebruik van de CPU van de host.
    Beste De CPU van de host zal de gegevens zoveel mogelijk voor de overdracht comprimeren. In vergelijking tot Snel gebruikt deze optie minder bandbreedte, maar meer CPU. In tegenstelling tot Adaptief ligt het compressieniveau vast.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Als Pro is geïnstalleerd door een beheerder of via een installatielink van Central, kan uw beheerder uw toegang tot deze functie hebben beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.

3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.