Hoe kan ik een 'niet-toegankelijke' computer aan mijn account koppelen?

Wanneer de LogMeIn-hostsoftware op een computer geïnstalleerd is, maar de computer niet is gekoppeld aan een LogMeIn-account, kan het zijn dat de computer als Ingeschakeld maar offline wordt weergegeven of dat het volgende bericht verschijnt: LogMeIn - niet toegankelijk - installatie niet voltooid.

Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u de computer uit uw account verwijdert via LogMeIn.com: de LogMeIn-software blijft dan op uw pc of Mac aanwezig, maar is niet langer gekoppeld aan een LogMeIn-account.

Om uw computer geschikt te maken voor toegang op afstand, moet u deze aan een LogMeIn-account koppelen.

1. Ga naar de computer die u op afstand wilt kunnen benaderen.
  2. Het Configuratiescherm van LogMeIn openen.
  3. Klik op het tabblad Overzicht of het tabblad Info op Van account wisselen.
  4. Voer het LogMeIn-ID (e-mailadres) en wachtwoord in voor het account dat u wilt gebruiken om de computer te openen. De pagina Van account wisselen wordt weergegeven.
  5. Klik op Doorgaan. LogMeIn moet opnieuw worden gestart om de wijzigingen van kracht te laten worden.