Hoe verbind ik een ontoegankelijke computer met mijn account?

Wanneer hostsoftware op een computer is geïnstalleerd maar de computer niet aan een account is gekoppeld, wordt de computer mogelijk weergegeven als Enabled but Offline of ziet u het volgende bericht: LogMeIn - niet toegankelijk - installatie niet voltooid.

Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u uw computer van uw account verwijdert via LogMeIn.com; de hostsoftware blijft op uw pc of Mac staan, maar wordt niet aan een account gekoppeld.

Om uw computer voor toegang op afstand in te schakelen, moet u deze aan een account koppelen.

1. Ga naar de computer die u op afstand wilt kunnen benaderen.
  2. Open het LogMeIn Control Panel.
  3. Op het tabblad Overzicht of Over klikt u op Account wijzigen....
  4. Voer de LogMeIn ID (e-mail) en het wachtwoord in voor de account die u wilt gebruiken om toegang te krijgen tot de computer.

Resultaat: De pagina Van account wisselen wordt weergegeven.

5. Klik op Doorgaan.

Resultaat: De host moet opnieuw worden opgestart voordat de wijzigingen van kracht worden.