Hoe gebruikers aan uw account toevoegen

Nodig anderen uit om toegang te krijgen tot computers in uw account.

Elke Pro-accounthouder (abonnee) kan gebruikers aan zijn account toevoegen.
Belangrijk: Wanneer gebruikers uit Active Directory worden verwijderd, worden ze niet verwijderd uit Pro.
  1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Klik in het linkermenu op Gebruikers > Beheren.

Resultaat: De pagina Gebruikers wordt weergegeven.

3. Klik op Uitnodigen.

Resultaat: De pagina Gebruikers uitnodigen voor toegang tot uw computers wordt weergegeven.

4. Voer het e-mailadres in van elke gebruiker die u wilt uitnodigen.

Het adres zal worden gebruikt om in te loggen op LogMeIn.com.

Tip: Iedereen met een e-mailadres kan als gebruiker worden toegevoegd. Een rekening vooraf is niet vereist.

5. Klik op Uitnodiging verzenden.

U kunt de e-mailuitnodiging bekijken door te klikken op Preview van e-mailbericht met uitnodiging.

De uitgenodigde gebruikers ontvangen een uitnodigingse-mail. Zij moeten de uitnodiging openen en op de uitnodigingslink klikken. Elke genodigde die nog geen gebruiker is, zal worden gevraagd een account aan te maken. Elke genodigde die al een gebruiker is, krijgt een nieuw profiel toegevoegd aan zijn bestaande account: Gebruiker van [uw "Bedrijfsnaam"].

Veelgestelde vragen

Kan ik een andere gebruiker de master-accounthouder van mijn account maken?
Nee.
Waarom kan mijn gebruiker geen van de computers zien die ik hem heb toegewezen?

Uw gebruikers kunnen klagen dat ze niet de juiste computers in uw account kunnen zien.

Dit gebeurt wanneer zij hun eigen profiel als rekeninghouder gebruiken in plaats van het gebruikersprofiel dat hen toegang geeft tot uw account.

Vraag uw gebruiker om in te loggen op zijn account en het juiste gebruikersprofiel te selecteren in het menu rechtsboven op Pro. Hun gebruikersprofiel moet er ongeveer zo uitzien:

Gebruiker van [uw "Bedrijfsnaam"]