Gebruikers toevoegen aan uw LogMeIn-account

U kunt anderen uitnodigen om toegang te krijgen tot computers in uw LogMeIn-account.

Iedere LogMeIn Pro account-eigenaar (abonnee) kan gebruikers toevoegen aan het eigen account.
  1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
    De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Klik in het linkermenu op Gebruikers. De pagina Gebruikers wordt weergegeven.
  4. Klik op Uitnodigen.
    De pagina Gebruikers uitnodigen voor toegang tot uw computers wordt weergegeven.
  5. Voer de e-mailadressen in van alle gebruikers die u wilt uitnodigen. Deze adressen worden gebruikt voor de aanmelding bij LogMeIn.com.
    Tip: Iedereen met een e-mailadres kan worden toegevoegd als gebruiker. Er is vooraf geen LogMeIn-account vereist.
  6. Instellen tot welke groep/computers de gebruikers toegang hebben.
    • Alle computers in mijn account: Gebruikers krijgen toegang tot alle computers in uw account.
    • Alleen specifieke computers: Selecteer de computers in uw account die voor de gebruikers toegankelijk zijn.
  7. Onder Toegankelijke bestanden kunt u met de functie Bestanden voor LogMeIn toegang verlenen tot bestanden en mappen die zijn opgeslagen in uw account.
    Toegangsrecht Beschrijving
    Alle bestanden en mappen in mijn account U kunt toegang verlenen tot alle bestanden en mappen die zijn opgeslagen in uw account. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid uw bestanden en mappen te lezen, wijzigen en verwijderen.
    Geen Niet toestaan dat de gebruiker toegang heeft tot de functie Bestanden. De gegevens die u in Bestanden hebt opgeslagen, worden alleen beschikbaar gesteld als u een koppeling deelt.
    Alleen specifieke mappen Om toegang te verlenen tot specifieke mappen, gaat u naar de pagina Bestanden en klikt u op Map delen voor de gewenste map. U kunt kiezen of u een koppeling wilt delen die alleen-lezen toegang geeft tot de map of u kunt gebruikers uitnodigen die de inhoud van de map kunnen lezen, wijzigen of verwijderen.
    Let op: U kunt gebruikers niet uitnodigen voor afzonderlijke bestanden. Afzonderlijke bestanden kunnen alleen worden gedeeld via een koppeling. U kunt een bestand dus alleen delen met iedereen die de koppeling heeft, of met niemand.
  8. Klik op Uitnodiging verzenden. U kunt de e-mailuitnodiging bekijken door te klikken op Preview van e-mailbericht met uitnodiging.
  9. De uitgenodigde gebruikers moeten de uitnodiging openen en op de uitnodigingskoppeling klikken. Iemand die is uitgenodigd maar nog geen LogMeIn-gebruiker is, wordt gevraagd een LogMeIn-account aan te maken. Een uitgenodigde persoon die al LogMeIn-gebruiker is, krijgt een nieuw profiel dat wordt toegevoegd aan het bestaande LogMeIn-account: Gebruiker van [uw bedrijfsnaam].