Een computer optimaliseren voor besturing op afstand

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Prestaties stelt u de volgende opties in (zoals gewenst):
    Optie Beschrijving
    Bureaubladachtergrond en effecten van de gebruikersinterface uitschakelen op de host-computer Selecteer deze optie om de bureaubladachtergrond en alle effecten van de gebruikersinterface tijdens besturing op afstand uit te schakelen. Effecten van de gebruikersinterface omvatten overgangseffecten (vervagen, schuiven), schaduw onder menu's en sleepeffecten tijdens het slepen van vensters, en Windows Aero-effecten.
    Display-accelerator gebruiken Kies deze optie om de sessies voor besturing op afstand sneller en minder CPU-intensief te maken. Gebruik de display-accelerator niet als u problemen ondervindt met Windows Aero. Zie ook Weergaveproblemen oplossen.
    Tip: Ondervindt u problemen met Aero na besturing op afstand? Zorg er in de eerste plaats voor dat u de sessies voor besturing op afstand vanuit de LogMeIn-werkbalk beëindigd (u kunt niet zomaar uw browser of app afsluiten). Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u de display-accelerator uitschakelen en uw computer opnieuw opstarten.
    Hebt u geen toegang tot deze functie? Wanneer LogMeIn door een beheerder of via een installatiekoppeling vanuit LogMeIn Central is geïnstalleerd, heeft uw beheerder uw toegang tot deze functie misschien beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.
  3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.