Download Witboek Beveiliging

Het bestand zou nu geopend moeten zijn in een nieuw tabblad.

Problemen met kijken? Hier klikken

Beschrijving van het dossier: Dit document biedt een diepgaande blik op de beveiligingsfuncties van GoTo's remote access product, Pro. Bij GoTo geloven we niet in beveiliging door onduidelijkheid, en we verwachten ook niet dat onze klanten blindelings onze beweringen over belangrijke beveiligingsfuncties, zoals end-to-end-encryptie, accepteren. Door de details te publiceren over de werking van onze beveiligingsmechanismen en hoe deze in onze producten samenwerken, nodigen we onze klanten uit om onze inspanningen kritisch te bekijken.