Een beleid maken voor LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender

U kunt een beleid maken met instellingen voor LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender dat u kunt toepassen op meerdere hosts.

1. In Pro, Ga naar Antivirus > LogMeIn Antivirus beleid.
  2. Kies het beleid dat u wilt bewerken of maak een nieuw beleid.
  3. Onder Scan profiel, kies uit het volgende
    Optie Beschrijving
    Agressief Configureert de scaninstellingen voor maximale bescherming tegen elk type malware.
    Normaal Biedt een optimaal evenwicht tussen veiligheid en prestaties.
    Permissive Biedt basisbeveiliging maar maximale prestaties.
  4. Onder Geplande scans, kiest u uit het volgende en stelt u het scanschema in
    Optie Beschrijving
    Snelle scan Scant de belangrijkste bestanden en mappen op de computer, behalve verborgen bestanden en systeembestanden.
    Volledige scan Scant alle bestanden op uw computer.
  5. Onder Uitsluitingslijst voegt u bestanden of bestandstypen toe die u niet wilt scannen.
  6. Onder Apparaat scannen, selecteert u het volgende:
    Optie Beschrijving
    Niet scannen Scant het USB-apparaat niet.
    Vraag om te scannen Vraagt de gebruiker of hij het USB-apparaat al dan niet wil scannen.
    Altijd scannen Scant automatisch het USB-apparaat.
    Blokapparaat Voorkomt het gebruik van USB-apparaten.
  7. Onder Content Control kunt u het volgende instellen
    Opties Beschrijving
    Antiphishing Blokkeer bekende phishing- en frauduleuze websites bij het surfen.
    Verkeersscan Scan HTTP-, POP3- en SMTP-verkeer op virussen.
    Uitsluitingslijst Onder Uitsluitingslijst voegt u bestanden of bestandstypen toe die u niet wilt scannen.
  8. Schakel Firewall in en u kunt het volgende inschakelen:
    Opties Beschrijving
    Delen van internetverbinding uitschakelen Schakel de Windows-service uit die een computer in staat stelt zijn internetverbinding met andere computers te delen.
    Blokkeren van poortscan-aanvallen Pogingen om open poorten te misbruiken te detecteren en te blokkeren.
  9. Onder Extra instellingen, kunt u het volgende instellen
    Opties Beschrijving
    Stille modus Voer LogMeIn Antivirus op de achtergrond uit om te voorkomen dat gebruikers aan de hostzijde toegang hebben tot AV-instellingen.
    Alleen quarantaine Isoleer bedreigingen in plaats van ze onmiddellijk te verwijderen. Door deze optie te kiezen, kunt u valse positieven filteren en hebt u een betere controle over welke bestanden worden verwijderd.
  10. Klik op Aanmaken of Opslaan.