Bij Afdrukken op afstand wordt er niets afgedrukt

Er zijn meerdere manieren om dit probleem op te lossen, afhankelijk van uw configuratie.

De printerresolutie wijzigen

Deze procedure kan verschillen, afhankelijk van uw besturingssysteem.

1. Op de host kunt u normaal afdrukken, zoals u dat zou doen tijdens normaal gebruik.
  2. Zorg ervoor dat de clientprinter is geselecteerd in het dialoogvenster Afdrukken: [Printernaam] via LogMeIn.
  3. Klik in het dialoogvenster Print op Voorkeuren.
  4. Klik in het dialoogvenster Voorkeursinstellingen voor afdrukken op Geavanceerd.
  5. Wijzig de Resolutie in een waarde lager dan 1200 dpi.
  6. Sla uw wijzigingen op en probeer nogmaals te printen.

'Afdrukken van bitmaps forceren' inschakelen

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Maak vanaf een client-apparaat verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Onder afdrukken op afstand, selecteert u Bitmap afdrukken forceren.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.

4. Druk het bestand opnieuw af.

Resultaat: Wanneer het afdrukken van bitmaps is geactiveerd, zal al het materiaal dat via afdrukken op afstand wordt afgedrukt, lokaal eerst naar een bitmap worden 'afgedrukt' die vervolgens naar de externe printer wordt gestuurd. Het afdrukken van bitmaps verloopt langzaam maar is betrouwbaar.

Werkt het nog steeds niet? Ga naar Opties > Voorkeuren > Algemeen en wis de optie Weergaveversneller gebruiken. Druk het bestand opnieuw af.