Bij Afdrukken op afstand wordt de tekst gespiegeld afgedrukt

Er zijn meerdere manieren om dit probleem op te lossen, afhankelijk van uw configuratie.

'Afdrukken van bitmaps forceren' inschakelen

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Maak vanaf een client-apparaat verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Onder afdrukken op afstand, selecteert u Bitmap afdrukken forceren.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.

4. Druk het bestand opnieuw af.

Resultaat: Wanneer het afdrukken van bitmaps is geactiveerd, zal al het materiaal dat via afdrukken op afstand wordt afgedrukt, lokaal eerst naar een bitmap worden 'afgedrukt' die vervolgens naar de externe printer wordt gestuurd. Het afdrukken van bitmaps verloopt langzaam maar is betrouwbaar.

Display-acceleratie uitschakelen

1. Ga op de clientcomputer naar Opties > Voorkeuren > Algemeen.
  2. Wis de optie Displayversneller gebruiken.

Resultaat: Druk het bestand opnieuw af.

De methode voor besturing op afstand wijzigen in Java

1. Maak vanaf een clientcomputer verbinding met de host Hoofdmenu.
  2. Klik op de pijl naast Gedetailleerde modus tonen in de linkerbovenhoek van het menu.
  3. Klik op het pictogram links van de optie Afstandsbediening.
  4. Selecteer Java.