Bekijk een lijst met beschikbare computers via pc of Mac

Vanuit de bureaublad-app LogMeIn Client

Gebruik de bureaublad-app LogMeIn Client om een lijst met computers in uw account te bekijken.

LogMeIn Client starten:

• Optie 1. Klik op het LogMeIn-pictogram in het systeemvak (of de menubalk) en selecteer Maak verbinding met computers.
  • Optie 2. Start LogMeIn Client vanuit het menu Start of de Finder.
Kunt u de gezochte computers niet vinden? Let erop dat u boven in de interface van LogMeIn Client het juiste Profiel kiest.

Van LogMeIn.com

Meld u aan bij uw account op LogMeIn.com om een lijst met computers binnen uw account te bekijken.

Gebruik de Lijstknoppen om de weergave van de computers te wijzigen.
Lijstknoppen