Antivirus

Controleer de antivirussoftware die wordt uitgevoerd op LogMeIn-hostcomputers.

In een oogopslag

Voor iedere computer binnen uw abonnement kunt u het volgende doen:
  • De antivirusstatus op de computerlijst controleren
  • Gedetailleerde antivirusinformatie bekijken van elke ondersteunde host
Opmerking: LogMeIn toont alleen informatie over virussen die uw antivirus-software kan detecteren. Het toont geen informatie over schadelijke software en spyware.

Vereiste LogMeIn-hostsoftware

• Windows: LogMeIn-host versie 4.1.1868 of hoger
  • Mac: LogMeIn-host versie 4.1.0.5673 of hoger

Ondersteunde antivirussoftware

Bekijk een lijst van ondersteunde antivirussoftware, gesorteerd op mate van ondersteuning, productnaam, versie of leverancier.
Ondersteuningsniveau Beschrijving
Volledige ondersteuning Voor antivirussoftware die volledig wordt ondersteund:
  • LogMeIn kan alle relevante informatie van de antivirussoftware die op de host geïnstalleerd is, lezen
    • Wanneer de virusdefinitie voor het laatst is bijgewerkt
    • Logbestand bedreigingen
    • Realtime beveiligingsinstelling van de host
  • Abonnees van LogMeIn Central Premier kunnen het volgende doen:
    • Opdrachten op de host uitvoeren om de antivirussoftware te beheren
    • Schakel realtime beveiliging in
    • Zoeken naar de meest recente virusdefinitie
    • Een volledige scan op de host uitvoeren
Gedeeltelijke ondersteuning Voor antivirussoftware die gedeeltelijk wordt ondersteund:
  • LogMeIn kan alle relevante informatie van de antivirussoftware die op de host geïnstalleerd is, lezen
    • Wanneer de virusdefinitie voor het laatst is bijgewerkt
    • Realtime beveiligingsinstelling van de host
  • Abonnees van LogMeIn Central Premier kunnen mogelijk het volgende doen:
    • Opdrachten op de host uitvoeren om de antivirussoftware te beheren
    • Schakel realtime beveiliging in
    • Logbestand bedreigingen
    • Zoeken naar de meest recente virusdefinitie
    • Een volledige scan op de host uitvoeren
Minimale ondersteuning LogMeIn kan alleen vaststellen of de virusdefinitie recent is.