Wat is een 403 Verboden Fout?

Er zijn een paar verschillende mogelijke oplossingen voor een 403 error bekend.

Er zijn 2 internetverbindingen tegelijk actief
(een laptop met een actieve draadloze verbinding en een actieve bekabelde verbinding). Om dit op te lossen:
  1. Ga naar Start > Configuratiescherm > Netwerkverbindingen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de verbinding die u wilt uitschakelen en selecteer Uitschakelen.
  3. U moet de computer opnieuw opstarten om de wijziging te laten ingaan.
Het HOSTS-bestand op de hostcomputer is onjuist
Zorg ervoor dat 127.0.0.1 deel uitmaakt van het HOSTS-bestand. Doel:
  1. Ga naar Start > Voer uit en typ in "C:Windowssystem32drivers" zonder de aanhalingstekens.
  2. Open het hosts bestand met kladblok.
  3. U zult onderaan het bestand een regel zien die luidt: "127.0.0.1 localhost".
  4. Als deze regel niet bestaat, voeg de regel toe aan het bestand en sla het document op
Het kan veroorzaakt worden door de Denial of Service filter op de host computer
Om dit te controleren:
  1. Open de Toolkit op de hostcomputer.
  2. Ga naar het tabblad Opties > Voorkeuren > Beveiliging.
  3. Klik op de knop Details weergeven onder de knop Denial of Service Attack Blocker.
  4. Vink het vakje naast Active uit en klik op OK en sluit de toolkit.
Installeer de software in een andere map dan C:Program Files
Als u dit doet in het MSI installatieprogramma, verander dan de directory in iets anders tijdens het installatieproces. Als u dit doet in een commandoregelinstallatie, dan zou de installatieregel er zo uit moeten zien: logmein install -path "C:\logmein"