Waarom werd mij gevraagd een toegangscode aan te maken?

Om de hostsoftware te kunnen gebruiken, moet aan de computer waartoe u toegang probeert te krijgen, een wachtwoord zijn gekoppeld. Niet alle versies van Windows vereisen echter het gebruik van een wachtwoord. Als er geen Windows-wachtwoord is, wordt een verborgen Windows-gebruiker aangemaakt, met de naam LogMeInRemoteUser.

De toegangscode die u aanmaakt bij de installatie van Pro komt in feite overeen met de LogMeInRemoteUser Windows-account. Als u een toegangscode aanmaakt, wordt u niet gevraagd de gebruikersnaam in te voeren, omdat de hostsoftware de account LogMeInRemoteUser detecteert. Indien u NIET gevraagd werd om een toegangscode aan te maken, moet u de Windows gebruikersnaam en wachtwoord invoeren die u gebruikt bij het opstarten van Windows.