Waarom is het scherm wazig als ik de afstandsbediening gebruik?

Terwijl u uw hostcomputer bedient, trekt u de werkbalk helemaal boven in het scherm naar beneden. Klik op View, dan op Match Resolution. Dit zou alle wazigheid moeten opheffen.

Opmerking: Als de monitor/videokaart op beide machines niet dezelfde resoluties ondersteunen, ziet u zwarte of witte balken over het schermgedeelte dat overlapt wordt door de niet bij elkaar passende schermresoluties.