Waarom zegt Pro dat mijn wachtwoord te kort is?

Wanneer een toegangscode wordt ingesteld, vragen wij om ten minste 8 tekens. De toegangscode die u aanmaakt, wordt opgeslagen als een Windows-wachtwoord. Dit betekent dat het onderworpen is aan elk wachtwoordbeleid op de computer/domein (indien in een werkomgeving).

Om hulp te krijgen bij deze fout, moet u contact opnemen met uw beheerder en de vereisten voor de complexiteit van het wachtwoord voor uw domein opvragen.