Waarom verschijnt mijn achtergrond niet na het verbreken van mijn afstandsbedieningssessie?

Als uw achtergrond niet verschijnt na bediening op afstand, kunt u deze weer inschakelen door te gaan naar Start > Configuratiescherm > Beeldscherm > Bureaublad Tab. Selecteer het gewenste behangpapier en klik op Apply. Als u merkt dat dit een probleem wordt op een bepaalde computer, kunt u deze functie het beste uitschakelen in de host, zodat de achtergrond niet meteen uitgeschakeld is (waarschuwing - dit zal de transmissiesnelheid enigszins beïnvloeden, dus u wilt dit misschien niet op alle systemen doen, alleen die systemen die dit probleem hebben):

Om deze functie uit te schakelen, gaat u naar Preferences > General Settings en verwijdert u het vinkje bij Disable wallpaper and user interface effects on host computer. Klik vervolgens op OK onderaan de pagina.