Waarom staat er op het welkomstscherm van Windows 'LogMeInRemoteUser'?

Dit probleem kan zich voordoen wanneer Windows op een fout stuit. Er is een instelling in Windows voor elke gebruiker die aangeeft of er al dan niet een gebruikersnaam moet worden weergegeven op het welkomstscherm. Om dit probleem op te lossen, gelieve de onderstaande stappen te volgen:

Probeer eerst tweemaal snel CTRL+ALT+DEL in te drukken om een standaard inlogvenster te krijgen. Dit zou u moeten toelaten in te loggen met uw normale gebruikersnaam. Als dit lukt en u kunt inloggen, probeer dan opnieuw op te starten om te zien of dit het probleem heeft verholpen. Als het probleem aanhoudt na het bovenstaande, probeer dan dit:

1. Ga naar Start > Uitvoeren.
  2. Type regedit [druk op Enter].
  3. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftWindows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList
  4. Klik met de rechtermuisknop in het hoofdgedeelte van het venster, en kies om een nieuwe REG_DWORD waarde te creëren, noem het als LogMeInRemoteUser en stel de waarde in op 0.

Wanneer u dit opslaat en opnieuw opstart, zal deze gebruikersnaam niet langer getoond worden in het welkomstscherm.

Belangrijk: Wees voorzichtig bij het wijzigen van het Windows-register. Vraag om hulp als u niet bekend bent met het proces.