Waarom start mijn computer opnieuw op wanneer iemand de afstandsbediening probeert te gebruiken?

Dit probleem heeft meestal te maken met het videostuurprogramma op de hostcomputer. Zorg ervoor dat de videodrivers van uw hostcomputer zijn bijgewerkt tot de laatste versie.

Als u zeker weet dat uw videostuurprogramma's bijgewerkt zijn, en u ondervindt nog steeds het probleem, kunt u proberen de Display Accelerator uit te schakelen:

Klik op de hostcomputer met de rechtermuisknop op het systraypictogram van de host

1. Klik op LogMeIn Configuratiescherm
  2. Klik op het tabblad Opties
  3. Klik op Voorkeuren
  4. Schakel op het tabblad Algemene instellingen het selectievakje naast Displayversneller gebruiken uit
  5. Klik op de knop Apply