Waarom krijg ik de melding 'Uw invoer wordt geblokkeerd'?

U kunt het bericht Your input is being blocked ontvangen wanneer u probeert uw hostcomputer op afstand te bedienen. Dit komt doordat uw invoer wordt geblokkeerd door activiteit op het toetsenbord of de muis van de hostcomputer. Om dit op te heffen:

1. Log in op uw account op LogMeIn.com.
  2. Klik op Hoofdmenu om verbinding te maken met de hostcomputer.
  3. Klik op Voorkeuren > Algemeen.
  4. Onder Interactie, zoek naar Toetsenbord en muis prioriteit.
  5. Selecteer Externe gebruiker.
  6. Klik op Apply onderaan de pagina.

Probeer nu opnieuw de hostcomputer op afstand te bedienen. U zou dit bericht niet langer moeten ontvangen, en uw invoer zal op de hostcomputer worden weergegeven.