Waarom krijg ik de melding 'USB-stick niet gedetecteerd' bij het installeren van de client op een USB-stick?

Bepaalde USB-stations worden niet herkend als lokale schijven. Als u de client op een USB-stick gebruikt en dit gedrag ondervindt, download en installeer dan de pc-versie van de client en kopieer de installatiemap in zijn geheel naar uw USB-stick. Let op: Als u deze oplossing gebruikt, zal uw software niet automatisch worden bijgewerkt.