Waarom krijg ik 'Page Cannot be Displayed' als ik verbinding maak met een computer?

Dit wordt meestal veroorzaakt door een softwarefout of een conflict met andere software van derden, waardoor de systeemdienst geen inkomende verbindingen kan aanvaarden.

Probeer de service op de hostcomputer opnieuw te starten, of start de hostcomputer zelf opnieuw op.

HughesNet gebruikers:

Wij zijn op de hoogte van een probleem dat sommige gebruikers verhindert verbinding te maken met hun hostcomputers als zij HughesNet Satelliet Internet hebben. Helaas heeft dit probleem niets met de host te maken, maar wel met de HughesNet-verbinding. Sommige gebruikers hebben gemeld dat het uitschakelen van de Turbo Page Accelerator van de HughesNet-modem het probleem heeft opgelost. U zult contact moeten opnemen met HughesNet om dit probleem op te lossen. GoTo support kan u niet helpen bij het configureren van HughesNet-modems.

Verwante koppelingen: