Waarom krijg ik een '1921 error' bij het installeren van de host?

fout 1921 is een fout in de systeemdienst van Windows. Dit geeft aan dat Pro's service is geïnstalleerd, maar niet goed kan starten. Om dit op te lossen, herstart u de computer, zorgt u ervoor dat eventuele firewall-software tijdelijk is uitgeschakeld, en probeert u vervolgens de computer opnieuw te installeren. Als u nog steeds een probleem hebt, kunt u proberen uw computer opnieuw op te starten.