Waarom worden documenten gespiegeld afgedrukt van Aloha POS?

Wij zijn op de hoogte van problemen met gespiegelde afdrukken of het afdrukken van lege pagina's wanneer u probeert af te drukken vanuit de Aloha POS software. In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe je de Java-versie van afstandsbediening kunt gebruiken.

Belangrijk: De volgende stappen moeten worden uitgevoerd in Internet Explorer (Windows) of Safari (Mac OS X). Java wordt niet langer ondersteund in Chrome, Microsoft Edge of Firefox.
  1. Log in op het hoofdmenu van de hostcomputer.
  2. Klik op de pijl naast Gedetailleerde weergave tonen in de linkerbovenhoek van het hoofdmenu
  3. Klik op het kleine pictogram links van de woorden Afstandsbediening.
  4. Klik op Java.