Waarom worden mijn documenten verkeerd afgedrukt?

Dit kan het gevolg zijn van een probleem met de video- of printerdriver aan beide kanten van de verbinding. Als u last hebt van gespiegeld afdrukken, doe dan het volgende:

1. Maak op afstand verbinding met de computer en open het LogMeIn Control Panel door te gaan naar Start > Alle programma's > LogMeIn Control Panel.
  2. Klik op Opties > Voorkeuren > Geavanceerd.
  3. Klik op het vakje naast Bitmap afdrukken afdwingen. U wilt dat het het tegenovergestelde is van wat het eerder was (al dan niet aangevinkt).
  4. Start de externe sessie opnieuw en probeer opnieuw af te drukken.

Als dit niet werkt, doe dan het volgende:

1. Maak op afstand verbinding met de computer en open het LogMeIn Control Panel door te gaan naar Start > Alle programma's > LogMeIn Control Panel.
  2. Klik op Opties > Voorkeuren > Algemeen.
  3. Klik op het vakje naast Display Accelerator gebruiken. U wilt dat het het tegenovergestelde is van wat het eerder was (al dan niet aangevinkt).
  4. Start de externe sessie opnieuw en probeer opnieuw af te drukken.
Als u na het aanpassen van deze instellingen nog steeds een probleem hebt, neem dan contact op met Support.
Opmerking: Afdrukken op afstand is mogelijk niet compatibel met alle programma's van derden. Indien u een machine met ALOHA gebruikt, gelieve ons te contacteren voor verdere instructies.