Waarom heb ik problemen met het afdrukken van cheques via de hostsoftware?

De problemen met het afdrukken van de juiste cheques met de hostsoftware zijn te wijten aan het ontbreken van ondersteuning voor het verwerken van MICR-regels. De MICR-regel is de getallenlijn onderaan de cheque die bank-, cheque- en routinginformatie bevat. Financiële instellingen gebruiken deze technologie als onderdeel van hun beveiliging en het is niet iets wat de Windows print spooler alleen aankan.