Waarom krijg ik ''Error 1385''?

Symptoom

Wanneer u verbinding maakt met een hostcomputer, kunt u de volgende foutmelding krijgen:

"Logon failure: de gebruiker heeft op deze computer niet het gevraagde type login gekregen. (1385)"

Oorzaak

Deze fout treedt op wanneer er een beveiligingsbeleid is ingesteld op de hostcomputer dat voorkomt dat de ingevoerde aanmeldingsgegevens met succes worden geauthenticeerd.

Actie/oplossing

Om deze fout op te lossen, neemt u contact op met de beheerder van de hostcomputer of het domein. Als u zich niet in een domein bevindt, of het is uw eigen persoonlijke computer, raadpleeg dan de documentatie van Microsoft over de fout hieronder.

Opmerking: GoTo support kan niet helpen bij het oplossen van fout 1385.