Bij het opstarten van de client krijg ik de foutmelding "Er draait nog een versie..."!

Symptoom

Wanneer u de client start, ziet u de volgende foutmelding:

Er draait al een andere versie van Client op deze computer. Sluit de lopende instantie en start deze versie?

Oorzaak

Indien het vorige exemplaar van de Client niet correct werd afgesloten, kan de Client nog steeds op de achtergrond actief zijn.

Oplossing één: Stop het programma in de taakbalk

1. Klik in de taakbalk op het pijlpictogram.
  2. Klik met de rechter muisknop op het Client icoon.
  3. Klik op Afsluiten.

Oplossing twee: Beëindig het proces in Windows Taakbeheer

1. Open Windows Taakbeheer door met de rechtermuisknop op uw taakbalk te klikken en Taakbeheer te selecteren.
  2. Op het tabblad Processes selecteert u Client.
  3. Klik op Taak beëindigen.