Wat moet ik doen als het systeemvakpictogram niet zichtbaar is?

Als het host-pictogram niet in uw Systray verschijnt, open dan Taakbeheer (meestal door op ctrl-alt-delete te klikken) en selecteer het tabblad Processen. Zoek het Systray-proces, als dat er is, en selecteer dan End Process.

Zodra het proces is voltooid, gaat u naar %programfiles%\LogMeIn\x86 (x64 voor 64-bits besturingssystemen) en vindt u het Systray-pictogram. Dubbelklikken op dit icoon zou het icoon weer moeten doen verschijnen.