Welke processen maakt de host aan op mijn Windows computer?

Normaal draaiende host processen:

• lmi.exe
  • ra.exe
  • lmisystray.exe
  • ragui.exe
  • lmitoolkit.exe
  • LogMeInRC.exe
  • ramaint.exe

LMIGuardian:

Momenteel spawnen alle Pro en RemotelyAnywhere processen (lmi.exe, ra.exe, lmisystray.exe, ragui.exe, lmitoolkit.exe, ragui.exe) een individueel LMIGuardian proces. De LMIGuardian vangt alle onbehandelde fouten op die onze processen kunnen tegenkomen (aka crashes), en zal deze fouten rapporteren met toestemming van de gebruiker.

Gebruik je RemotelyAnywhere?

De RemotelyAnywhere dienst vereist een ra.exe instantie, en zal een andere spawnen wanneer een afstandsbedieningssessie aan de gang is.