Wat gebeurt er als mijn proefperiode Pro eindigt?

Voor de gratis proefperiode van Pro is geen creditcardinformatie nodig. Uw proefperiode begint wanneer u een account aanmaakt en een van de volgende handelingen uitvoert:

• Voeg een computer toe (installeer de host software)
  • Ga voor de eerste keer naar Files for Pro terwijl u bent aangemeld op LogMeIn.com
  • Open uw bestandsdrive vanaf de client

Nadat uw Pro Pro proefperiode is verlopen, zal u worden gevraagd of u een abonnement wilt aanschaffen. Als u besluit geen Pro te kopen, krijgt u geen toegang meer tot computers die aan uw account zijn toegevoegd. Als u Files for Pro gebruikte, zie dit artikel voor informatie over wat er gebeurt met Files for Pro na uw proefperiode. U betaalt nooit voor Pro totdat u actief een abonnement aanschaft.