Wat betekent 'Foutcode 10060'?

"Foutcode 10060" duidt gewoonlijk op een proxy-gerelateerd probleem en vereist een proxy-configuratie in Internet Explorer.

Als u een proxy gebruikt, controleer dan de proxy-configuratie in Internet Explorer:

1. Open Extra en klik op Internetopties.
  2. Klik op het tabblad Verbindingen.
  3. Kies de Lan Settings knop.
  4. Voer uw proxy handmatig in als een IP adres en zorg ervoor dat het proxy poortnummer ook is ingesteld.
Belangrijk: Gebruik geen automatische proxyconfiguratie, tenzij uw systeembeheerder u dat heeft opgedragen.