Wat betekent 'Alle toetsenbord- en muisinvoer wordt naar de host gestuurd'?

Tijdens afstandsbediening is de melding "Alle toetsenbord- en muisinvoer wordt naar de host gestuurd" een melding dat wat u lokaal (op het client-apparaat) typt, op afstand (op de host-computer) zal verschijnen wanneer uw cursor in het venster van de afstandsbediening staat.

Dit is geen keylogger of een indicator van enige kwaadaardige activiteit. Niets van wat u typt wordt gelogd of opgenomen. Dit is de functie van de host die het mogelijk maakt dat wat u typt, wordt uitgevoerd op de hostcomputer in de afstandsbedieningssessie.

U kunt deze functie uitschakelen door te drukken op Ctrl + Alt.