Wat zijn de kenmerken van Network Console?

Network Console is een hulpmiddel voor Pro en/of RemotelyAnywhere. Het stelt systeembeheerders in staat om de computers die zij ondersteunen gemakkelijker te controleren, te benaderen en te bewaken. Network Console is client-software die draait op de PC van de beheerder en is vooral handig als u een groot aantal systemen beheert. Met Network Console kunt u ook host software of RemotelyAnywhere via een netwerk implementeren.