Wat zijn de kenmerken van Pro?

• Remote Printing - Hiermee kunt u documenten afdrukken van uw hostcomputer naar de clientcomputer (de computer waarop u zich bevindt).
  • File Manager - Hiermee kunt u bestanden tussen de twee computers heen en weer overbrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld bestanden en mappen op beide computers in enkele seconden synchroniseren.
  • Geluid op afstand - Geluiden die op de hostcomputer worden afgespeeld, kunnen op de clientcomputer worden gehoord.
  • Desktop delen - Hiermee kunt u een gast uitnodigen om samen met u op uw computer te werken (bijvoorbeeld voor een ad-hocvergadering).
  • Bestandsdeling - Hiermee kunt u bestanden en foto's delen met anderen die te groot zijn voor e-mail, zelfs als ze geen Pro hebben.
  • Drive Mapping - Hiermee kunt u uw lokale schijven aan uw hostcomputer koppelen.
  • LastPass - Hiermee kunt u veilig wachtwoorden genereren en beheren in de cloud.
  • Bestanden voor LogMeIn - Hiermee kunt u bestanden in de cloud opslaan en ze met anderen delen.