Werken met services

De Services functie is vergelijkbaar met Windows Services.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Services
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Kies een dienst:
    • Klik op het pictogram Eigenschappen om detailgegevens weer te geven of te bewerken Eigenschappen-pictogram
    • Klik op Play (afspelen) om een gestopt item te starten Start-pictogram
    • Klik op Stop (stoppen) om een item dat wordt afgespeeld te stoppen Stop-pictogram
    • Klik op Restart (opnieuw starten) om een item dat wordt afgespeeld opnieuw te starten Restart-pictogram
Opmerking: Wanneer u een gebruikersaccount opgeeft die door een dienst moet worden gebruikt, moet dit in de vorm DOMAINUSER zijn. Gebruik .\GEBRUIKER om een lokaal account te gebruiken.