Werken met services

De functie LogMeIn Services komt overeen met Windows Services.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

Versnelde keuze: Maak verbinding met een Windows-computer en ga naar Computerbeheer > Services
Let op: Nadat de verbinding tot stand is gebracht, moet u zich in de Gedetailleerde weergave (Dashboard) bevinden om opties voor beheer op afstand te kunnen zien.
Selecteer een service:
  • Klik op het pictogram Eigenschappen om detailgegevens weer te geven of te bewerken
    Eigenschappen-pictogram
  • Klik op Play (afspelen) om een gestopt item te starten
    Start-pictogram
  • Klik op Stop (stoppen) om een item dat wordt afgespeeld te stoppen
    Stop-pictogram
  • Klik op Restart (opnieuw starten) om een item dat wordt afgespeeld opnieuw te starten
    Restart-pictogram
Opmerking: Wanneer u een gebruikersaccount opgeeft dat door een service moet worden gebruikt, moet dat het formaat DOMEIN\GEBRUIKER hebben. Gebruik .\GEBRUIKER om een lokaal account te gebruiken.