Werken met Extern geluid

Met extern geluid kunt u uw apparaat gebruiken om naar geluiden te luisteren die op de host-computer worden afgespeeld.

Belangrijk: Geluid op afstand is alleen beschikbaar wanneer het is aangesloten op een Pro computer.

Het volume wijzigen

1. Tik op het hoofdscherm van de afstandsbediening op het pictogram Gear (Instellingen).

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Tik op de schuifbalk Host Volume om het volume te wijzigen.
  3. Sla uw instellingen op.

Geluidskwaliteit aanpassen

1. Tik op het hoofdscherm van de afstandsbediening op het pictogram Gear (Instellingen).

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Tik op Geluidskwaliteit.
  3. Selecteer de kwaliteit voor het afspelen van extern geluid op uw apparaat.
  4. Sla uw instellingen op.

Extern geluid uitschakelen

1. Tik op het hoofdscherm van de afstandsbediening op het pictogram Gear (Instellingen).

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Onder Geluidsinstellingen op afstand, schuift u Geluid op afstand naar UIT.