Wat is een client?

Elk apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot een computer in uw Pro account wordt de client genoemd. De client wordt "verwelkomd" door de host.

De client kan een pc of Mac zijn, of een smartphone of tablet waar Android of iOS op draait.

• Vanaf een pc of Mac gebruikt u de Client desktop-app of meldt u zich aan bij LogMeIn.com
  • Vanaf iPhone, iPad of iPod touch, gebruik de client app
  • Vanaf een Android toestel, gebruik de client app
Onthouden: De term "client" wordt ook gebruikt voor de Client, een desktop-app die wordt gebruikt als lanceerplatform om toegang te krijgen tot uw Host-computers.
Voorbeeld: Welk apparaat is de client?

U maakt verbinding met uw kantoorcomputer vanuit uw privécomputer. Uw privécomputer is de client.

U maakt verbinding met uw kantoorcomputer vanuit uw iPhone. Uw iPhone is de client.