Wat is een client?

Een apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot een computer in uw LogMeIn-account, wordt een client genoemd. De client wordt "verwelkomd" door de host.

De client kan een pc of Mac zijn, of een smartphone of tablet waar Android of iOS op draait.

• Vanaf een pc of Mac gebruikt u de LogMeIn-client bureaublad-app of meldt u zich aan op LogMeIn.com
  • Vanaf een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt u de LogMeIn-app
  • Vanaf een Android-apparaat gebruikt u de LogMeIn-app
Let op: Het begrip "client" wordt ook gebruikt voor de LogMeIn-client, een bureaublad-app die wordt gebruikt als lanceerplatform om toegang te krijgen tot uw LogMeIn-hostcomputers.

Voorbeelden: Welk apparaat is de client?

U maakt verbinding met uw kantoorcomputer vanuit uw privécomputer. Uw privécomputer is de client.

U maakt verbinding met uw kantoorcomputer vanuit uw iPhone. Uw iPhone is de client.