Filters bekijken in LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender

U kunt de lijst met alle Antivirus-gerelateerde gebeurtenissen filteren op specifieke categorieën.

1. Klik in het taakbalkmenu op het pictogram LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender .

Resultaat: De LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender software wordt weergegeven.

2. Klik op het pictogram Filters .

Resultaat: Het menu Filters wordt weergegeven.

3. Selecteer op welke categorie u wilt filteren.

Resultaat:

Name Pictogram Beschrijving
    Algemene instellingen Instellingen met betrekking tot account en licenties.
    Antimalware Meldingen met betrekking tot recente scans.
    Bijwerken Updates voor de software.
    Inhoud Controle Welke functies/modules zijn ingeschakeld/uitgeschakeld.
    Apparaat controle Niet beschikbaar op dit moment.