Uw LogMeIn-ID (e-mailadres van account) wijzigen

Wijzig het e-mailadres dat u gebruikt wanneer u inlogt op de client.

Er is geen hostverbinding nodig om uw accountgegevens te beheren. Alles dat u nodig hebt is het internet en een browser.

1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Meld u aan op bij uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

3. Klik bovenaan de pagina op Instellingen en vervolgens op Accountinstellingen.

Resultaat: De Acount-instellingenpagina wordt weergegeven.

4. Klik op Wijzigen naast uw huidige LogMeIn ID.

Resultaat: De pagina LogMeIn-ID wijzigen wordt weergegeven.

5. Typ een nieuw e-mailadres in het veld Nieuw e-mailadres, voer het nogmaals in en klik op ID wijzigen.

Resultaat: Een e-mail met een bevestigingskoppeling wordt aan het nieuwe adres gestuurd.

6. Klik op de bevestigingskoppeling die naar uw nieuwe e-mailadres is gestuurd.
  7. Log in met uw nieuwe LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: Zodra u bent ingelogd, wordt uw nieuwe LogMeIn ID in het systeem vastgelegd.