Uw LogMeIn-ID (e-mailadres van account) wijzigen

Wijzig het e-mailadres dat u gebruikt wanneer u zich bij LogMeIn aanmeldt.

Er is geen verbinding met de host nodig om uw LogMeIn-accountgegevens te beheren. Alles dat u nodig hebt is het internet en een browser.

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
    De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen en vervolgens op Account-instellingen. De Acount-instellingenpagina wordt weergegeven.
  4. Klik op Wijzigen naast uw huidige LogMeIn-ID. De pagina LogMeIn-ID wijzigen wordt weergegeven.
  5. Voer een nieuw e-mailadres in, in het veld Nieuw e-mailadres, vul het nogmaals in en klik op Wijzig ID. Een e-mail met een bevestigingskoppeling wordt aan het nieuwe adres gestuurd.
  6. Klik op de bevestigingskoppeling die naar uw nieuwe e-mailadres is gestuurd.
  7. Meld u aan met uw nieuwe LogMeIn-ID (e-mailadres) en wachtwoord. Zodra u aangemeld bent, wordt uw nieuwe LogMeIn-ID in het LogMeIn-systeem vastgelegd.