LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender Management Pagina bijgewerkt

We zijn verheugd om dezelfde vertrouwde LogMeIn Antivirus ervaring te presenteren met een snellere, meer intuïtieve en meer gebruikersvriendelijke interface. Deze pagina belicht de essentiële kenmerken:

• Export optie toegevoegd:

Hiermee kunt u een willekeurig aantal computers selecteren en hun gegevens exporteren in een Excel-bestand. U kunt alle getoonde AV-informatie exporteren, inclusief Online/Offline-informatie.

• Standaard en aangepaste weergaveopties:

U kunt beginnen met het aanpassen van uw lijst om een Aangepaste weergave te maken opgeslagen in de browser, zodat u één weergave kunt instellen voor een specifieke taak. U kunt indien nodig terugschakelen naar de Standaardweergave.

• Verbeterde groepering functionaliteit:

U kunt nu groeperen op computergroepen, geïnstalleerde AV-software, Online/Offline-status, of AV-beleid op verschillende machines. Groeperen op basis van realtime bescherming maakt het eenvoudiger om ervoor te zorgen dat uw machines beveiligd en up-to-date zijn.

• Een kolommenknop/drop-down toegevoegd

U kunt op een handigere manier selecteren welke informatie u wilt weergeven.

• Rijhoogte wijzigen (kort, gemiddeld, hoog)
  • Groepen uitvouwen en samenvouwen met een enkele klik
  • Vernieuwingsknop bijgewerkt

Met deze knop kunt u sneller de meest recente gegevens bekijken.

• Verbeterde aanpassingsopties voor kolommen:

U kunt onder meer de volgorde of grootte van de kolommen aanpassen.

• Bijgewerkte status kolom:

U kunt nu real-time Online/Offline statusinformatie bekijken.

• Schoner en minder rommelig uitzicht:
  • Bijgewerkte computer stroom:

Wanneer u op een computer klikt, worden de AV-details weergegeven. U kunt acties starten voordat u een afstandsbedieningssessie start, een afstandsbedieningssessie starten, of specifieke AV-details bekijken.