Update-status bekijken

Op de pagina Computers klikt u op Eigenschappen > Updates naast de computer waarmee u wilt werken.

Kleurgecodeerde schild-pictogrammen geven de status aan van elke host die ondersteund wordt:
Opmerking: Belangrijke of kritieke Windows-updates kunnen niet op afstand worden bijgewerkt. U moet belangrijke updates rechtstreeks op de host toepassen.
  • De service is ingesteld om automatisch op updates te controleren. Alle belangrijke updates zijn geïnstalleerd.
  • De service is ingesteld om automatisch op updates te controleren. Er staan belangrijke updates open.
  • Host zal proberen automatisch te herstarten na het installeren van updates. Dit pictogram is alleen beschikbaar op de pagina Updates.
  • Dienst is ingesteld om nooit te controleren op updates, of de dienst is niet toegankelijk.
  • Host herstart vereist
Opmerking: U kunt de pagina vernieuwen om uw computerlijst te vernieuwen.