Update-status bekijken

Klik op de pagina Computers op Eigenschappen > Updates naast de computer die u wilt wijzigen.

Kleurgecodeerde schild-pictogrammen geven de status aan van elke host die ondersteund wordt:
  • Service is ingesteld om automatisch naar updates te zoeken. Alle belangrijke updates zijn geïnstalleerd.
  • Service is ingesteld om automatisch naar updates te zoeken. Er staan belangrijke updates open.
  • De host zal proberen om automatisch opnieuw op te starten na het installeren van updates. Dit pictogram is alleen beschikbaar op de pagina Updates.
  • Service is ingesteld om nooit naar updates te zoeken, of de service is niet toegankelijk.
  • Opnieuw opstarten van hostcomputer vereist