Toepassingen geforceerd sluiten op een Mac-host (Command-Alt-Escape)

Deze functie is niet beschikbaar tijdens een "alleen weergeven"-sessie voor het controleren van het host-scherm.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Mac-hosts.

• Wanneer u een Mac bedient vanaf een Windows-pc, drukt u op Windows-toets-Alt-Esc op het toetsenbord van de client.

Resultaat: Op de host wordt het venster Force Quit Applications geopend.

• Wanneer u een Mac vanaf een Mac bestuurt, klikt u op Opties > Cmd-Alt-Esc op de werkbalk Afstandsbediening.

Resultaat: Op de host wordt het venster Force Quit Applications geopend.