Scherm leegmaken werkt niet op mijn Windows 7 host. Wat moet ik doen?

Symptoom

Op Windows 7 hosts, wanneer u probeert het scherm leeg te maken, wordt u gevraagd om het DPMS stuurprogramma te installeren, maar de installatie mislukt.

Oorzaak

De hostsoftware kan geen stuurprogramma's installeren op Windows-computers die geen SHA-2-code-ondertekening hebben.

Oplossing

Zorg ervoor dat op de Windows 7 host de Microsoft Security Advisory 3033929 update is geïnstalleerd.

Om Windows updates te installeren:

1. Klik vanaf het Windows-bureaublad op de knop Startmenu.
  2. Selecteer Alle programma's.
  3. Selecteer Windows Update. Het venster Windows Update wordt geopend.
  4. Selecteer Controleren op updates.
  5. Om updates te installeren, klik op Updates installeren.

Voor meer informatie, zie https://docs.microsoft.com/en-us/security-updates/SecurityAdvisories/2015/3033929