Schijfverbruik bekijken

Bekijk de statistieken voor schijfverbruik per logische schijf op een host.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en vervolgens gaat u naar Performance Info > Disk Space
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Gebruik de vervolgkeuzelijst om te schakelen tussen beschikbare schijven
  • Houd de muis boven een grafiek om te zien wanneer het monster werd genomen (elke grafiek toont een verschillende bemonsteringsfrequentie - 2 seconden, 10 seconden, 5 minuten, 1 uur)