Schijf- en partitiegegevens bekijken

Bekijk de detailgegevens met betrekking tot fysieke schijfstations en partities en logische schijfstations op een host.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snel pad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en vervolgens gaat u naar Prestatie-info > Drive and Partition Info
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  • Om bestanden op een schijf te beheren, klikt u op een schijflink