Externe printer wordt niet weergegeven op de hostmachine

Volg deze stappen als u de externe printer niet kunt zien op de hostcomputer

1. Klik op de werkbalk Remote Access op Customize Toolbar > Connection Options > Remote Printing.

Er verschijnt een printericoon op de zwarte werkbalk voor externe toegang:

Opmerking: Als u een zandloper naast de printer ziet, probeert de printer verbinding te maken en MOET u wachten tot de printer klaar is met verbinden.
  2. Zodra de printer is aangesloten op de hostmachine, navigeert u naar het LogMeIn Control Panel.
  3. Start het LogMeIn Control Panel en navigeer naar Options > Preferences > Advanced Tab.
  4. Klik op de bestemmingsprinter en klik vervolgens op Beheren.
  5. Klik op Testpagina afdrukken. Als de testpagina is afgedrukt, ga dan naar Stap 14.
  6. Als de testpagina mislukt is, controleer dan ter plaatse de wachtrijen van de printer om te zien of er iets vastzit in een wachtrij.
  7. Klik op Windows-toets + R.
  8. Type services.msc.
  9. Navigeer naar de Print Spooler service en stop deze.
  10. Klik opnieuw op Windows Key + R.
  11. Typ spool, en open de map PRINTERS.
  12. Verwijder alle bestanden op deze locatie.
  13. Navigeer terug naar de Print Spooler Service en start deze.
  14. Klik op Testpagina afdrukken.
    Opmerking: Als het afdrukken mislukt, neem dan contact op met uw lokale IT-beheerder of vraag om lokale hulp bij het instellen van de printer.
  15. Verbind uw sessie op afstand opnieuw.
Tip: Bekijk hier de video-tutorial over het oplossen van problemen met afdrukken op afstand .