Overschakelen tussen beeldschermen

U kunt deze instelling alleen wijzigen tijdens een actieve externe sessie met een hostcomputer die over meerdere beeldschermen beschikt.

Tip: Op een iPhone of iPod touch, schudden het apparaat om te schakelen tussen monitoren ("shake swaps screen"). Op apparaten die schuiven met drie vingers ondersteunen, kunt u met drie vingers naar links of rechts schuiven om van beeldscherm te wisselen.
  1. Tik op het hoofdscherm van de afstandsbediening op het pictogram Gear (Instellingen).

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Tik op Monitor.

Resultaat: Een lijst van beschikbare beeldschermen wordt weergegeven.

3. Maak een keuze:
    • Als u een bepaald beeldscherm wilt weergeven, tikt u op het betreffende beeldscherm
    • Als u alle beeldschermen tegelijk wilt weergeven, tikt u op Alle beeldschermen

Opmerking: Hier kunt u ook het gedrag van Shake Swaps Screen uitschakelen.

4. Sla uw instellingen op.