Overschakelen tussen beeldschermen

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

U kunt deze instelling alleen wijzigen tijdens een actieve externe sessie met een hostcomputer die over meerdere beeldschermen beschikt.

Tip: Op een iPhone of iPod touch kunt u ook van beeldscherm wisselen door het apparaat te schudden ('schudden wisselt scherm'). Op apparaten die schuiven met drie vingers ondersteunen, kunt u met drie vingers naar links of rechts schuiven om van beeldscherm te wisselen.
  1. Tik in het hoofdscherm van de externe sessie op het pictogram Instellingen.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Beeldscherm. Een lijst van beschikbare beeldschermen wordt weergegeven.
  3. Maak een keuze:
    • Als u een bepaald beeldscherm wilt weergeven, tikt u op het betreffende beeldscherm
    • Als u alle beeldschermen tegelijk wilt weergeven, tikt u op Alle beeldschermen
    Opmerking: Hier kunt u ook het gedrag Schudden wisselt scherm uitschakelen.
  4. Sla uw instellingen op.