Over besturing op afstand in HD-kwaliteit

HD-kwaliteit maakt uitstekende prestaties op het gebied van besturing op afstand mogelijk. Met besturing op afstand in HD-kwaliteit kunt u probleemloos video's bekijken en muziek laten streamen vanuit één computer naar de andere.

Snel pad: Om HD in te schakelen terwijl u een computer vanaf een pc of Mac bedient, gaat u naar de werkbalk Afstandsbediening en klikt u op Opties > Kleurkwaliteit.

Voor meer informatie, zie Hoe de kleurkwaliteit van het host-scherm te wijzigen.

Tip: HD-kwaliteit biedt de minste vertraging en de soepelste overgang met een automatisch aanpassende resolutie.