Opgeslagen aanmeldingsgegevens beheren

Bescherm uw aanmeldingsgegevens door opgeslagen referenties (gebruikersnamen en wachtwoorden) van uw apparaat te wissen op de pagina Settings in de app.

Voorbeeld: Aanmeldgegevens wissen

U draait de host software op uw werk computer. Wanneer u zich normaal gesproken aanmeldt op deze computer, moet u zich in Windows authentiseren door uw Windows-gebruikersnaam en -wachtwoord in te voeren. Om tijd te besparen wanneer u verbinding maakt via de app, selecteert u de optie Onthoud login.

Het probleem. Uw netwerkbeheerder dwingt u om elke 30 dagen een nieuw Windows-wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord dat door de app wordt onthouden, is niet langer geldig zodra u het wachtwoord dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw werkcomputer, hebt gewijzigd.

De oplossing. Ga naar de pagina Instellingen in de app en verwijder alle aanmeldingen (gebruikersnaam en wachtwoord wissen) om uw oude Windows-gegevens uit de app te wissen. De volgende keer dat u uw werkcomputer vanaf uw telefoon of tablet opent, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord handmatig invoeren.